2014. augusztus 25., hétfő

John Green Love

Sziasztok! 
Két hét nyaralás után, újult erővel végre visszatértem! Fantasztikus volt Olaszországban, a tenger, az emberek, minden. A Garda-tó partján voltunk néhány napig, aztán Veronában, a második héten pedig a tengerparton süttettük magunkat. (Na, jó, azért nem sütött annyit a nap. De legalább valamennyire lebarnultam.:) ) Hamarosan jövök is a poszttal, de még csak a képek átnézésénél tartok.

De térjünk vissza a poszt eredeti témájához. A John Green imádatom, mint mindenkinek, nekem is a Csillagainkban a hibával kezdődött. A könyv fantasztikus volt, a film szintén. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire könyvhűen vissza tudják hozni ugyanazt az élményt, de mégis sikerült. Eszméletlen volt.
Jelenleg John Green-től a Katherine a köbön-t olvasom (a kötelező helyett), és bár teljesen más világ, mint a feljebb említett könyv, mégis nagyon tetszik. Kicsit érdekes, kicsit fura, de talán ez fogott meg benne. Remélem a vége is jó lesz... (Erről a könyvről azért nem készült kép, mert valami baja van a fényképezőmnek a feltöltéssel. Az előző könyvről a képet még régebben csináltam)

P.S.:Légyszi senki ne lője le a végét.


2 megjegyzés:

  1. Nekem nem tetszett a Katherine a köbön. Nem volt rossz, de azt a rengeteg matekos utalást fárasztónak tartottam és a vége is elég egyértelmű volt már nekem az elején.
    A Csillagainkban a hiba viszont szuper, bár a film átferdített azért néhány részletet. Végre egy olyan romantikus történet amely nem hemzseg annyira a kliséktől (vagy csak jól ellensúlyozza azokat) és realisztikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem teszik, engem nem fárasztottak a matekos utalások (lehet, hogy a matektagozat miatt :) ). Még nem tudom mi lesz a vége, bár nekem is van egy tippem.
      A Csillagainkban a hiba nekem is nagyon tetszett, a film és a könyv is.

      Törlés