2013. szeptember 19., csütörtök

Young bloggers from Hungary

Ők lennének a kedvenc magyar divatbloggereim. Remélem tetszeni fog!
Nektek kik a kedvenceitek?
Dorothy
--
They are my favourite bloggers from Hungary. I hope you like it!
Who are your favourite?
Dorothy

Mes Memos

Nóri egy 16 éves lány, aki többnyire szoknyákat hord és zseniális stílusérzékkel válogatja össze a ruháit. Az ő blogját már több, mint 1 éve követem és nagyon szeretem.

Nóri is 16 and most of the time she wears skirts. She pairs her clothes with a really great sense of style. I read her blog 1 year ago and I love it. :)

iEmma Fashion

Emma fiatal (még csak 14 éves), de kitűnő divatérzékkel rendelkezik. Nagyon jól varr, gyönyörű lány és a szemei csodaszépek. A kedvenc outfitem tőle az utolsó képen látható.

Emma is very young (she is 14 years old), but she has excellent fashion sense. She can sew a very good, she is very beautiful and her eyes are wonderful. On the last picture you see my favourite outfit from Emma.

Fashion is my cure

Bianka egy utazás- és divatimádó lány. Nagyon gyönyörű ruhái vannak. Az ő blogját csak nemrég kezdtem el olvasni, de egyből megragadott Bianka különleges stílusa.

Bianka is a travel- and fashionlover girl. She has a lot of amazing clothes. I discovered her blog some months ago, but I immediately like her style.

Ditta von Toth

Ditta egy nagyon különleges és kedves lány, aki imádja a régi korokat. Nagyon sok vintage, valamint saját maga által varrt ruhát visel.

Ditta is a very special and nice girl, who loves the old times, things and books. She wears a lot of vintage dress or clothes, what she sewed.

Mademoiselle Réka

Réka nemrég kezdett el blogolni, de nagyon ígéretesnek látszik. A képei csodálatosak, az összeállításai fantasztikusak, haja pedig gyönyörű. A kedvenc outfitem tőle a középső képen látható. Imádom azt a virágkoszorút!

Réka has recently started blogging, but she seems to be promising. Her photos are amazing, her outfits are fantastic and her hair is beautiful. You see my favourite outfit from Réka in the middle.

4 megjegyzés: