2014. augusztus 27., szerda

Back to school #1 - Outfits

Az egyik kedvenc olvasóm adta az ötletet, hogy írjak valamiféle sulis bejegyzéseket, így hogy kevesebb, mint egy hét múlva kezdődik az iskola. Az első bejegyzésben 5 szettel készültem, amik egy sulis hetet mutatnak be öltözködésügyileg. Megpróbálok mindegyikhez írni egy kicsit. :)

 
Hétfő: Talán a hétfő minden diák legutáltabb napja, azonban felejtsük el a negatív felfogást és az öltözködésünkben legyünk pozitívak. Egy loafer, egy csini táska, egy ing és már indulhatunk is.


Kedd: Be kell vallanom, nekem ez a szett a kedvencem a bejegyzésben. Igazából ehhez nincs túl sok hozzáfűznivalóm. Egy blézer, egy oxford, egy csíkos póló. Trés chic.


Szerda: A szerdát vehetjük kicsit csajosabbra, hiszen ez már a hét középső napja! Barna egy kis fehérrel, csipkével, virágmintával. Igazi vintage.


Csütörtök: Csütörtök lehet a leglazább nap, már mindenkinek elege van az iskolából és várja a pénteket (vagy épp a szombatot). Tehát ez egy tornacipős, hátizsákos, "semminemérdekel" nap.


Péntek: Szerintem péntek lehet a legcsajosabb nap, én is szinte mindig akkor veszek fel szoknyát. Már mindenkit elért a "holnap nincs suli" érzés, hogy perceken belül kicsengethetnek. Tudom, hogy kicsit rózsaszín lett ez az összeállítás, de hát nem imádnivaló ez a szín?

2 megjegyzés:

  1. Thursday a kedvencem :D Nem szoktam eltúlozni a dolgokat,mindig csak 'úgy felkapok valamit,ami a kezembe akad'.Kockás ing örökké *-*
    Sulira DIY ötleteket tudnál gyűjteni nekünk?Én örülnék egy olyan posztnak is,de ez is jó volt :)

    VálaszTörlés
  2. Nem vagyok túl nagy kézműves, de megpróbálok valamiket keresni. :) És örülök, hogy tetszett.

    VálaszTörlés