2013. január 14., hétfő

70th Golden Globe Awards

Sziasztok!
 
Már írtam, hogy szeretnék új vizekre evezni és  nem csak magamról írni, úgyhogy most jöjjön egy poszt a hétvégén lezajlott Golden Globe díjátadóról.
 
Mint minden évben, idén is megrendezték a Golden Globe díjátadót, amin a sztárvilág színe-java megjelent. Most szeretnék neketek bemutatni egy összeállítást a legjobb és a legrosszabb ruhákról.
 
GOOD
 
Jessica Alba
 

A bejegyzést az egyik személyes kedvencemmel, Jessica Albával kezdeném. A mindig kifogástalanul kinéző színésznő most sem hazudtolta meg magát és ebben a gyönyörű Oscar de la Renta ruhában pompázott a vörös szőnyegen. Gyönyörű!
 
Palvin Barbi
 
 
Idén a magyar modellt is meghívták az eseményre, aki ebben a gyönyörű Chanel ruhában pózolt a fotósokra. Szerintem Barbi csodaszépen nézett ki, nem véletlen hogy az egyik kedvenc modellem...
 
Jennifer Lawrence
 
 
Az Éhezők Viadala sztárja egy csodálatos Dior estélyit viselt a díjátadón, ami egyszerűen kifogástalannak mondható. Mondjuk Jen mindig gyönyörűen néz ki, de ez a ruha most engem is elkápráztatott.
 
Anne Hathaway
 
 
Bár még mindig nem tudom megszokni, hogy ilyen rövid haja van Anne-nek, de azt el kell ismernem, hogy ez a ruha káprázatosan fest a színésznőn. Szép!
 
WRONG
 
Heidi Klum
 
 
Sosem tartozott a kedvenceim közé a német modell, de ez a ruha valami borzalmas. Heidi végre rájöhetne, hogy így 40 fölé már nem kéne ennyi lábvillantós rucit hordania. Sorry, de nekem ez most nem jött be. (És azt meg kell jegyeznem, hogy a mögötte álló fickó rálépett a ruhájára).
 
Nene Leakes
 
 
Nem tudom ki ez, de a ruhája szörnyű. Komolyan mondom, egyes emberek nem néznek tükörbe mielőtt elindulnának otthonról?
 
Jennifer Lopez
 
 
Soha nem értettem, mitől jók az olyan ruhák, amik testszínűek és valami minta van rajtuk. Nekem egyáltalán nem tetszenek, Jennifer viszont előszeretettel bújik ilyen darabokba....
 
Eva Longoria
 
 
A Született Feleségek sztárja nem panaszkodhat, hiszen általában ízléses összeállítással örvendezteti meg a gálán résztvevőket, most viszont alaposan mellényúlt ezzel a ruhával. A felsliccelt alsó rész, valamint a kivágott felső egyáltalán nem áll jól az alacsony színésznőn.
 
Ti szoktatok ilyen díjátadókat nézni? Szerintetek ki volt a legszebb?
Dorothy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése