2014. június 24., kedd

Young bloggers from Hungary II.

Lehet, hogy emlékeztek rá, hogy volt régebben egy Young Bloggers from Hungary című posztom. Azóta sok új fantasztikus fiatal magyar bloggert ismertem meg és ebben a bejegyzésben őket szeretném bemutatni. Remélem tetszteni fog!

Ismeritek őket? Ti melyik magyar blogokat kedvelitek/olvassátok?


Nowadays I discovered many fantastic Hungarian blog, and I want to introduce them in this post. 
I hope you like it! :)

Do yo know them? Do you like Hungarian blogs?

A blog írója Réka, egy 15 éves miskolci lány. Fantasztikus a stílusa, kicsit retro, kicsit vintage. Nagyon imádom!:)

The blog's writer is a 15 years old girl from Miskolc. Her style is fantastic, a bit retro, a bit vintage. I love her blog!

Igazából Panni blogja nem kimondottan fashion blog, inkább fotósnak mondanám, de sokszor rak ki outfit fotókat. Imádom a képeit, az outfitjeit és Jázmint! Fantasztikus lány, fantasztikus bloggal.

Panni's blog is not a fashion blog. She shares his thoughts, her photos, but she post outfit photos many times. I love her photos, her outfits and her little dog, Jázmin! She is a fanatstic girl with a fantastic blog.

Sajnálom, hogy Adele átköltözik egy másik oldalra, de legalább ez itt marad és lehet rajta nézegetni az eszméletlenül jó outfiteket. A stílusát vintage-nak, elvontnak mondanám, és imádom az ilyen blogokat.

Adele's blog was moved, but her incredible outfit photos stay in this site. Her style is fantastic, i say vintage or a bit abstract, but I love her blog.

Timi blogja nagyon érdekes. Szereti a mintákat keverni, a stílusa nagyon vintage, mint ahogy a képek hangulata. Imádom az outfitjeit, a bejegyzéseit, az egész blogot. :)

Timi's blog is very interesting. Her style is vintage as the outfit photos. I love her outfits, posts and the whole blog. :)

Brigi egy 20 éves egyetemista lány. Nemrég találtam rá a blogjára, de nagyon szimpatikus, kedves lánynak tűnik. A stílusa nagyon csajos, ahogy láttam, imádja a magassarkúkat és a szoknyákat.

Brigi is a 20 years old student. I discovered her blog recently, but she seems like a nice girl. Her style is very girly, she love high heels and skirts.


2 megjegyzés:

  1. Ez most nagyon jól esett, köszönöm! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom ilyenkor mit szokás írni, de szívesen! :) Tényleg imádnivaló a blogod, légy büszke rá! :*

      Törlés