2013. június 18., kedd

My favourite blogs

Jó ideje követek blogokat, de az évek során változtam, így az ízlésem is. Kezdetben kevés blogot követtem, de sajnos egyre többen hagyták abba a blogolást. Sőt, a kezdetben követett bloggerek közül már csak egynek a blogját olvasom.
 
Manapság a divatblogokat részesítem előnyben, de nem csak ilyeneket követek. Az állandó outfit képekkel nem érem be. Jó, ha személyes tapasztalatokról, élményekről is ír az illető.
 
Folyamatosan találok újabb és újabb blogokat, de valamelyiket egy-két bejegyzés után megunok, vagy éppen a bejegyzéshiány a baj.
 
Összegyűjtöttem azokat a bloggereket, akiket szeretek, inspirálóak számomra. nincsenek nagyon sokan, másokat is olvasok, de ők azok akiket már régóta követek.
 
 
 
Oliviára és a blogjára valamilyen összeköttetésnek hála találtam rá. Szerintem a blogja nagyon szép, a fejléce nagyon tetszik. A stílusa tökéletes, egyszerre egyedi és divatos. Nagyon kedves lány kitűnően fogalmaz és mivel angolul ír, nagyon jól lehet vele gyakorolni a nyelvet is.
 
 
 
Beatrix blogját a kezdetek óta követem, már az előző blogjának is olvasója voltam. Fiatal, de nagyon ügyel blogja kinézetére, bejegyzéseinek tartalmára. Ügyesen ír, nagyon jól folgalmaz és mindent megtesz az olvasók szeretetéért. Remélem később többen is felfigyelnek majd rá. :)
 
 
 
 
Talán ez egy kivétel, de Nóri stílusa nagyon egyedi, így hát be kellett tennem a felsorolásba. Szinte csak képeket posztol, egy rövid kis szöveggel. Ahogy feljebb írtam már, stílusa nagyon egyedi, de engem nagyon megfogott.
 
 
SHELBE'S DIARY (sajnos nics kép róla)
 
Shelbe-re és a blogjára még valamikor 2010-ben találtam. Akkor a blogja neve még Peace volt, és imádtam. Úgy emlékszem ez volt az első blog, amire feliratkoztam és egészen máig kitartott. Szerintem Shelbe nagyon jól ír és fogalmaz, valamint a képei is csodálatosak. Nagyon jó bejegyzéseket ír, többféle témában. Az ő blogja az egyik nagy kedvencem.
 
Nektek mik a kedvenc blogjaitok?
Dorothy

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen! :)
    De csak, hogy kötözködjek egy kicsit, a képen egyik lány sem én vagyok, ha esetleg azt hitted volna :D

    Oliviát amúgy én is követem, de nem nevezném magam az olvasójának. Valamennyit értek az írásaiból, de nem tudok külföldi blogokat olvasni, túl lusta vagyok a fordítgatáshoz. :)

    VálaszTörlés
  2. Nem voltam benne biztos, hogy te vagy rajta, de legalább felismerted, hogy a te képed. :)

    Olivia bejegyzéseinek fordítgatása nekem sem annyira könnyű, nem is szoktam mindegyik bejegyzést lefordítani, de amit sikerül, azok nagyon jók szoktak lenni. :D

    VálaszTörlés